راهنمای خرید سینک ظرفشویی

    4505 بازدید
دسته بندی>> طراحی دکوراسیون: لوازم و وسایل
در دکوراسیون آشپزخانه کابینت اصلی ترین نقش را در تعیین فضای محیط تعیین می کند. کابینت خود را مدرن با خطوط ساده و بی نقش انتخاب کنید تا کل آشپزخانه چهره ایی مدرن بگیرد و یا کابینت هایی سنتی با نقش و خطوط زاویه دار استفاده کنید تا آشپزخانه شما فضای سنتی و کلاسیک بخود بگیرد. اما قطع یقین می توان گفت سینک ظرفشویی آشپزخانه یکی از مهم ترین وسایل در دکوراسیون آشپزخانه بعداز کابینت است.
برای خرید و یا تعویض سینک ظرف شویی آشپزخانه چند نکته ضروری است که ما در اینجا به آنها خواهیم پرداخت.

راهنمای خرید سینک ظرفشویی

تبلیغات
بازسازی ظروف تفلون


انواع مدل سینک ظرفشویی بزرگ و تک :

قبل از هرچیز تعداد لگن های یک سینک است که باید با توجه به نیاز و فضایی که در اختیار دارید متفاوت است.
انواع مدل سینک ظرفشویی بزرگ و تک :

سینک رو کار یا تو کار ؟

نکته بعد رو کار یا تو کار بودن سینک است: سینک توکار از لحاظ زیبایی زیباتر است ولی از لحاظ اینکه آب به mdf کابینت میرسد احتمال خراب شدن کابینت زیاد تر است ولی سینک روکار این مشکل را ندارد در عوض کمی ظاهر خوبی ندارد البته فقط کمی.

سینک رو کار یا تو کار ؟

براق یا مات بودن،

یکی از ویژگی‌های سینک‌های فلزی است که هرکدام ویژگی‌های خودشان را دارند. به‌عنوان نمونه مدل‌های براق کمتر لکه‌های آب را نشان می‌دهند و به سادگی تمیز می‌شوند. ساده یا ضدخش بودن هم یکی دیگر از انتخاب‌های شما هنگام خرید سینک ظرفشویی است. مدل‌های ضدخش برخلاف دیگر مدل‌ها که سطحی صیقلی دارند، پر از دانه‌های ریز است. همین ویژگی مانع از خراش برداشتن سطح سینک می‌شود. البته قیمت این مدل‌ها بالاتر است.
براق یا مات بودن،

سینک‌های ظرفشویی معمولا یک تکه‌اند

و جز قسمت راه‌آب‌رو، برش دیگری ندارند. این مساله باعث می‌شود تا امکان نشت آب تا جایی که ممکن است کاهش پیدا کند. ولی برای اطمینان بیشتر، بهتر است بعد از خرید، یک‌بار سینک ظرفشویی را پر از آب و سپس خالی کنید تا از باز بودن راه‌آب‌رو‌ها مطمئن شوید. برای اینکه با چنین مشکلی مواجه نشوید، باید دقت زیادی در نصب آن داشته باشید. سینک‌های به اصطلاح «روکار»‌ معمولا با نواری فلزی یا چسب‌های آکواریوم به کابینت متصل می‌شوند. با گذشت زمان، اگر کناره سینک آسیب‌ببیند، آب به کابینت زیری نفوذ و دردسر درست می‌کند. به همین دلیل بسیاری اعتقاد دارند که سینک‌ها بهتر است «تو کار» باشند تا این معضل به وجود نیاید.
سینک‌های ظرفشویی معمولا یک تکه‌اند

چیزی که شاید کمترین کسی موقع خرید سینک به آن دقت کند،

شیب و مسیر عبور آب در کاسه سینک است. سینک‌های معمولی معمولا سطح صافی دارند بدون هیچ شیبی ولی اگر آشپزخانه شما حتی کمی شیب?دار باشد و از قضا این شیب در خلاف جهت عبور آب برای وارد شدن به راه آب باشد، آن وقت شما دچار مشکلات جدی می‌شوید چون همیشه اندکی آب در کاسه سینک می‌ایستد و به مرور زمان باعث رسوب و خطوط سفید روی فلز می‌شود. پس بهتر است سینک‌هایی را خریداری کنید که در کف آنها مسیری شیبدار برای سرازیر شدن آب به سمت راه آب طراحی شده است.
چیزی که شاید کمترین کسی موقع خرید سینک به آن دقت کند،

اتصالات و لوله‌های سینک.

در گذشته این اتصالات بیشتر فلزی بود و به مرور زمان زنگ می‌زد یا بر اثر سرما و گرمای هوا، ترک برمی‌داشت. اما امروزه این لوله‌ها از پلاستیک تهیه می‌شود؛ زنگ نمی‌زند، انعطاف بالایی دارد و بسیار سبک است. از طرفی قیمت آنها از فلز ارزان‌تر است و با توجه به همه این جوانب، فروش زیادی دارد. اگر روی راه‌آب‌روها درپوش بگذارید و مراقب باشید که ته‌مانده غذا و روغن وارد لوله‌ها نشود، این اتصالات سال‌ها عمر می‌کنند.
اتصالات و لوله‌های سینک.

صدایی که هنگام شست‌وشو دراثر برخورد ظروف با کاسه سینک تولید می‌شود.

برخی سینک‌ها دارای پدهای ویژه‌ای برای خفیف‌ترکردن این صدای ناهنجار هستند. در این نوع سینک‌ها، قسمت زیرین کاسه سینک توسط اسپری مخصوص مقاوم شده و مانع انعکاس صدای برخورد ظروف می‌شود. همچنین در این نوع سینک‌ها، دمای آب داغ داخل سینک دیرتر به حالت معمولی می‌رسد.
صدایی که هنگام شست‌وشو دراثر برخورد ظروف با کاسه سینک تولید می‌شود.

انواع سینک ظرفشویی های دو لگنه با سایز ۴۰/۶۰:

ابعاد سینک ظرفشویی آشپزخانه در این مدل نسبت ۶۰ به ۴۰ دارند به شما اجازه می دهند دو کار جدا را همزمان انجام دهید. مثلا در یکی ظرف بشویید و در دیگری به آماده سازی مواد غذایی مانند میوه و سبزیجات بپردازید. در این مدل سینک های ظرفشویی با آزادی عمل بیشتر می توانید ظرف ها را در یک طرف در مایع ظرفشویی قرار داده و در طرف دیگر به آب کشیدن ظرف ها بپردازید. البته به دلیل سایز کوچک لگن ها شستن ظروف بزرگ مانند ماهی تابه ها کمی دشوارتر است.
انواع سینک ظرفشویی های دو لگنه با سایز ۴۰/۶۰:

انواع سینک ظرفشویی های دو لگنه با سایز ۵۰/۵۰:

این مدل برای افرادی که به تقارن علاقه دارند مناسب است و نسبت ابعاد سینک ظرفشویی در این مدل ۵۰ ۵۰ است اما کمتر از مدل قبلی در آشپزخانه های مدرن استفاده می شود.

انواع سینک ظرفشویی های دو لگنه با سایز ۵۰/۵۰:

انواع سینک ظرفشویی سه لگنه:

این مدل سینک ظرفشویی با دو لگن هم اندازه در طرفین معمولا در وسط لگن کوچکتری دارند که برای ریختن آشغال ازآن استفاده می شود در نتیجه فضای بیشتری در اختیارتان خواهد بود. این سینک ها اندازه بزرگی دارند و درنتیجه به فضای بیشتری هم نیاز دارند که این عامل منتقل کردن ظروف به دو طرف سینک را سخت می کند می باشد.
 انواع سینک ظرفشویی سه لگنه:

در آخر:

انتخاب جنس سینک ظرفشویی بستگی به میزان شلوغی آشپزخانه و میزان استفاده شما دارد. ایمنی سینک های شیشه ای، چینی و سنگی بسیار کمتر از انواع فلزی سینک است و در صورت سقوط جسم سنگین امکان شکستن شان وجود دارد و سينكي را انتخاب كنيد كه به راحتي با فضايي كه در اختيار داريد ست شود.
در آخر:

گردآوری: تحریریه کمددیواری
تگ ها: سینک-آشپزخانه-دکوراسیون-ظرفشویی-سینک 3 لگنه





دیجیتال مارکتینگ
صندلی خودرو

نظرات

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟